På gång

Här presenterar vi olika saker som är på gång på Learntech.

Maj
8
tis
Storyline 3/360 kurs
Maj 8 kl. 09:00 – 16:00
Sammanfattning
Articulate Storyline har nu funnits ett par år på marknaden. Det har varit ett uppskattat författarverktyg med stora möjligheter till interaktiva kurser.
Man kan inte bara göra skärminspelningar, jobba med avancerade interaktioner samt publicera i html5 eller direkt till iPad. Nu kan man dessutom jobba med motion paths, interaktiva reglage, nya triggers, fler animeringar, bättre kontroll över texten.
I den här kursen går vi igenom de grundläggande funktionerna i programmet men tittar även på mer avancerade funktioner.
Beskrivning
Vi går igenom, steg för steg, hur du producerar kurser med Storyline 3/360. Vi tittar på hur man kan jobba med interaktioner. Även såna som funkar bra på en touch screen som iPad. Vi lär oss hur man gör skärminspelningar, hur man rättar till misstag i inspelningen samt hur zoomfunktion fungerar. Vi ser hur man enkelt importerar färdiga PowerPoint-presentationer och hur man jobbar vidare med dem i programmet. Vi lär oss hur man jobbar med motion paths, hur interaktiva reglage fungerar, hur man nu kan lägga triggers direkt på tidslinjen. Vi tittar på hur publicering till en läsplatta går till.
Målgrupp
Kursen vänder sig till alla som vill producera rapid kurser. Du bör ha viss vana att arbeta med PowerPoint och rapidproduktion sen tidigare.
Lärare
Gustaf Sylvin
Pris/deltagare 6.500 kr
Speciella villkor Egen dator med provversion av Storyline 3/360.
Anmälan schemalagt tillfälle: Kursanmälan

 

Dela den här sidan med nån...
  Maj
  15
  tis
  Lär dig kartlägga kompetensbehov i digital workshop
  Maj 15 kl. 09:00 – 16:00
  Sammanfattning Omvärlden förändras och organisationer idag är mer agila och digitala. När ny teknik införs förändras vårt sätt att arbeta och vi behöver annan kompetens för att möta nya krav. Det blir än viktigare att kartlägga kompetensbehov för en enskild roll, en avdelning eller andra målgrupper inom en organisation och att göra detta på ett snabbt och effektivt sätt blir en viktig framgångsfaktor i utvecklingen av medarbetarna som bidrar till organisationens mål.
  Utbildningens mål Målet med utbildningen är att ge inspiration och ingjuta mod att genomföra en digital workshop samt att tillhandahålla en metodik för genomförandet. Målet är också att skapa en dialog för erfarenhetsutbyte samt ge ett antal konkreta tips på vägen.
  Innehåll Utbildningen innehåller följande moment:

  • Att kartlägga kompetensbehov – hur gör man?
  • Hur genomför man en workshop för kompetenskartläggning?
  • Att vara workshopledare, vad innebär det?
  • Deltagarnas avgörande roll och workshopledarens uppgift att förbereda dem
  • Verktyg och metoder för att genomföra en digital workshop
  • Förenklad dokumentation efteråt med digitalt verktyg
  • Era egna erfarenheter – diskussion
  • Avslutande tips och råd för hur ni enkelt ska komma vidare
  Målgrupp Utbildningen vänder sig främst till dig som arbetar med lärande, kompetenskartläggningar eller utveckling av utbildningsmaterial.
  Lärare Lotta

  Utbildningen hålls av Lotta Sundell. Lotta har arbetat med kompetensutveckling, e-learning och LMS i snart 20 år. Hon har lång erfarenhet av att hjälpa organisationer förändra sin kompetenshantering för att uppnå ökad affärsnytta. Hon är en van workshopledare och har hjälpt ett stort antal företag med kompetenskartläggningar både genom intervjuer och workshops. Hon har också ett genuint intresse för digitalisering och utveckling och har i ett flertal år coachat personal i stora utbildningsorganisationer.

  Pris/deltagare 4.900 kr
  Speciella villkor Utbildningen förutsätter att du med dig en egen dator.
  Anmälan schemalagt tillfälle: Kursanmälan
  Dela den här sidan med nån...